Snup Dog dobio dvogodišnju zabranu ulaska u Norvešku zbog marihuane

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snup Dog dobio dvogodišnju zabranu ulaska u Norvešku zbog marihuane

Snup Dog u naredne dve godine neće moći da putuje u Norvešku nakon što mu je izrečena kazna zabrane ulaska u ovu zemlju pošto je prošlog meseca uhvaćen sa marihuanom na aerodormu.

Njegov pravni zastupnik u Norveškoj izjavio je da se reper neće žaliti sudu zbog ove kazne i da je u pitanju odluka “sa kojom može da živi”.

Osim što je kod njega pronađena droga, Snup je pokušao da u Norvešku unese i veliku količinu novca oko 8.600 dolara, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je mnogo veća cifra od one koju zakon dozvoljava.

Inače, ovo je reperovo drugo hapšenje ove godine jer je u januaru mesecu uhvaćen na granici Sijera Blanka u Teksasu, takođe sa marihuanom u svom posedu.

Zanimljivo je i to da je Snup Dog izjavio kako bi voleo da lično porazgovara sa predsednikom Amerike Barakom Obamom o legalizaciji njegove omiljene droge i to u sobi prepunoj dima marihuane.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.