Snima se FILM o TRAGIČNO NASTRADALOJ pevačici? Otac Andrijane Lazić otkrio SVE detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 18:16

Snima se FILM o TRAGIČNO NASTRADALOJ pevačici? Otac Andrijane Lazić otkrio SVE detalje

Prošlo je dva meseca od stravične nesreće, ali idalje je sve pod velom misterije.

Pevačica Andrijana Lazić, tragično je nastradala 10. januara ove godine u Dubaiju, gde je bila na odmoru sa prijateljicama. Do nesreće je došlo kada je pala sa 24. sprata zgrade.

Detalji u vezi sa njenom pogibijom i dalje su misterija. Mnogima nije baš jasno kako se dogodio pad sa takve visine.

 Andrijanin otac, Nebojša Lazić, dobio je poruku na svom Instagram nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj su producenti iz inostranstva zainteresovani da snime film o celoj situaciji, kada naravno prođe godinu dana od smrti pevačice.

- Tačno je da je stiglo svašta, ali ne bih o tome. Svi šalju poruke na taj Instagram profil, ima ljudi koji ne znaju šta se desilo, a ja neke poruke i brišem. Nemam snage da čitam sve to - kratko poručuje Nebojša za Republiku.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.