Snežana Savić pohvalila Jelisavetine scene seksa: Glumac koji ne može da se obnaži, ne treba da se bavi tim poslom!

Izvor: Svet, 15.Jan.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Savić pohvalila Jelisavetine scene seksa: Glumac koji ne može da se obnaži, ne treba da se bavi tim poslom!

Jelisaveta Orašanin je uzburkala javnost zbog scene seksa s kolegom Peđom Bjelicom u seriji Ubica moga oca”.
“Ja to gledam kao svoj posao i smatram da smo uradili dobru stvar. Mislim da su opravdane sve seks scene koje sam glumila. Lik koji ja tumačim je devojka koja dolazi do svega preko kreveta. Ona opravdava ovakve seksualne odnose”, objasnila je Jelisaveta u emisiji ”Ja to tako”.

U njenu odbranu je stala koleginica Snežana Savić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Glumicima je neprijatno i kada treba da se obnaže i kada treba da glume intimne scene. Imati stida? Onda ne treba da se bavite tim poslom. Vaše telo je nešto što igra veliku ulogu”, rekla je Snežana u emisiji “Ja to tako”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelisaveta Orašanin o scenama seksa: Sve je to posao!

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2017

Jelisaveta Orašanin u seriji Ubice mog oca tumači lik prostitutke, a scene seksa koje je snimila intrigirale su domaću javnost...Međutim, mlada glumica ističe da je sve to normalno i da je to nešto što je bili opravdano:"a to gledam kao svoj posao i smatram da smo uradili dobru stvar. Mislim da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.