Sneki je bila udata, a njega nikad niste videli! Njenu ljubavnu priču niko ne zna!

Izvor: Svet, 02.Avg.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneki je bila udata, a njega nikad niste videli! Njenu ljubavnu priču niko ne zna!

Pevačica Snežana Babić poznatija kao Sneki uvek je privlačila veliku pažnju javnosti, ali karijeru nije gradila na skandalima.
Naime, o njenom ljubavnom životu se malo zna. Uvek se pojavljuje sama, a retko ko zna da Sneki iza sebe ima brak.
Ona se 2002. godine udala za Radomira Stojanovića, nemačkog biznismena srpskog porekla. Brak je trajao samo šest godina, pa su se 2008. već razveli.
Iako je od tada prošlo čak 11 godina, Sneki nikada nije govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << o njemu, a do danas je javnost nije uspela povezati ni sa jednim muškarcem.
Sneki je jednom prilikom jedino otkrila da njoj papiri ne znače ništa, već da je u braku najvažnije da se dvoje ljudi voli i poštuje.
svetprintscreen
The post Sneki je bila udata, a njega nikad niste videli! Njenu ljubavnu priču niko ne zna! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.