Šminkologija Dragana Vurdelje: Trik sa olovkom za oči

Izvor: Svet, 15.Maj.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminkologija Dragana Vurdelje: Trik sa olovkom za oči

Drugi video prilog, koji ćemo vam prikazati u ovom serijalu, Dragan Vurdelja počinje rečima – “jedna od mojih tajni je džambo olovka”.
Tekst: Brankica Treskavica
Video: Nemanja Maraš
Foto: Printscreen Kako on koristi džambo olovke, kako ih kombinuje, na koji način se njima prave najbolji efekti – objasnio je i pokazao. Kad je odložio džambo olovke, pozabavio se trepavicama i obrvama.
Prvi deo Šminkologije Dragana Vurdelje pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šminkologija Dragana Vurdelje: Trik sa olovkom za oči

Izvor: Scandal.rs, 15.Maj.2016

Tekst: Brankica Treskavica..Video: Nemanja Maraš..Kako on koristi džambo olovke, kako ih kombinuje, na koji način se njima prave najbolji efekti – objasnio je i pokazao. Kad je odložio džambo olovke, pozabavio se trepavicama i obrvama...Prvi deo Šminkologije Dragana Vurdelje pogledajte OVDE...Ostatak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.