Sloba žestokim rečima stavio tačku na Lunine prozivke i Anabeline izjave!

Izvor: Svet, 24.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba žestokim rečima stavio tačku na Lunine prozivke i Anabeline izjave!

Slobodan Radanović oglasio se nakon Anabelinog gostovanja na TV Pink, tokom kojeg je i zaplakala komentarišući nervni slom svoje ćerke Lune Đogani od pre dva dana, nakon što je videla bivšeg ljubavnika u Zadruzi.
Kao što je već poznato, Sloba je u utorak uveče ušao u Zadrugu da bi pevao na žurki, a Luna je tvrdila kako ju je te večeri potpuno ignorisao, zbog čega je nakon žurke doživela neviđeni nervni slom.
Iako je Anabela rekla kako ni posle svega >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije ljuta na Slobu jer “svako ima pravo na svoj izbor”, očekivala je da će se on drugačije poneti prema njenoj ćerki, a njegovoj bivšoj devojci.

“Ja nikad u zivotu ružnu reč za Lunu nisam rekao, niti ću. Iako me konstantno pljuje i ismeva sa ljudima sa kojima sam se ja svađao na krv i nož zbog nje, ja njoj i dalje želim svu sreću ovog sveta i da nađe svoj mir. Ne znam kako sam trebao da se ponesem? Poneo sam se savršeno, ušao, odradio svoj posao i izašao. Ne znam šta očekuje neko ko me konstantno pljuje, ismeva i izmišlja ružne stvari o meni, pa onda kaže dve lepe i svi zaborave te ružne. Ja ne zaboravljam. Drago mi je da je imala priliku da vidi porodicu i da je to pozitivno uticalo na nju”, izjavio je Sloba za Pink.rs.
SvetSvet
The post Sloba žestokim rečima stavio tačku na Lunine prozivke i Anabeline izjave! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.