Sloba objavio snimak na kom peva “Stjuardesu”, POGLEDAJTE KAKO JE KIJA REAGOVALA! (FOTO)

Izvor: Svet, 07.Jul.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba objavio snimak na kom peva “Stjuardesu”, POGLEDAJTE KAKO JE KIJA REAGOVALA! (FOTO)

I nakon završetka Zadruge, rijaliti se očigledno nastavlja za Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića, jer svaki njihov potez i reč mere njihovi fanovi. Nakon što se se njihov razvod braka odlaže od četvrtka do četvrtka, fanovi su primetili iznenađujući Kijin potez na društvenoj mreži.
Sloba je objavio snimak sa jednog nastupa, koji se očigledno svideo njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Kiji, pa mu je post i lajkovala. Kako ne prate jedno drugo na društvenoj mreži Instagram, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali su im profili otključani, očigledno je da s vremena na vreme gledaju jedno drugom objave, baš kao što se Kija jednom prilikom, tačnije u emisiji “Amidži šou” i našalila.
U pitanju je Slobin nastup u Austriji, i to deo kada je pevao svoju “Stjuardesu”. 



▶️ Hvala za sinoc @club_village_vienna Bili ste savrseni… 😘
A post shared by SLOBA RADANOVIĆ OFFICIAL (@sampanjactatica) on Jul 7, 2018 at 2:30am PDT


SvetSvet
The post Sloba objavio snimak na kom peva “Stjuardesu”, POGLEDAJTE KAKO JE KIJA REAGOVALA! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KIJA KONAČNO REŠILA: Videću se sa Slobodanom - Evo KADA I KAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2018, 20:25

Ima svoje uslove...Kija Kockar večeras je gostovala u emisiji Lava Pajkića, gde je otkrila odgovore na mnoga pitanja koja zanimaju javnost...ITALIJANI TVRDE JEDNO, ŠPANCI DRUGO: Ljuti rivali vode borbu za reprezentativca Srbije! (FOTO)..KIJA OTKRILA KOJIM POSLOM ĆE SE BAVITI! Mnogi ne mogu da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.