Sloba objasnio zašto je postavio video sa Lunom na Instagram, pa ga izbrisao!

Izvor: Svet, 23.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba objasnio zašto je postavio video sa Lunom na Instagram, pa ga izbrisao!

Pevač Sloba Radanović napravio je potpunu pometnju kada je okačio, pa obrisao stori na društvenoj mreži instagram na kom je bila njegova i Lunina fotografija iz “Zadruge”.
“Ja sam postavio kao odgovor na Lunine reči u “Zadruzi” posle našeg susreta. Jer to jednostavno nije istina! A na toj fotografiji se jasno vidi šta se zapravo desilo. I ja sam i obrisao taj stori potom. To sam uradio zbog komentara na Instagramu, počeli su da me zatrpavaju porukama i nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mogao više”, rekao je Sloba Radanović.
On je objasnio i kako mu je sve to smešno i da ne zna zašto Luna izmišlja.
“Meni je to smešno što je Luna rekla. Ispada da sam se ja tamo, ne znam ni sam šta, zaletao da je zagrlim i da pričam s njom. Samo sam prišao i pružio ruku i rekao: “Ćao!” Ne znam čemu to izmišljanje”, rekao je Radanović za “Srbiju Danas”.
Podsetimo, Sloba je na kratko u utorak uveče ušao u “Zadrugu”, ali kako bi zabavljao ukućane na žurci koju svake nedelje imaju. Luna je posle toga doživela nervni slom.
SvetSvet
The post Sloba objasnio zašto je postavio video sa Lunom na Instagram, pa ga izbrisao! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SLOBA OBJAVIO STORI S LUNOM, OBRISAO GA, PA SE OGLASIO: Konačno otkrio DETALJE SUSRETA! Luna ne priča istinu?!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018

Sloba Radanović napravio je pravu pometnju svojim gostovanjem u Zadruzi 2, pa je i nakon žurke koja se završila nervnim slomom Lune Đogani, njihova veza i dalje u prvom planu. Njihov susret tamo svi su komentarisali, a onda je jedna objava pevača uzburkala strasti ponovo. Nakon svega, oglasio se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.