Sloba i Kija ZAJEDNO, RAZMENJUJU NEŽNOSTI - snimak neosporni DOKAZ! Luna će odlepiti kada vidi OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba i Kija ZAJEDNO, RAZMENJUJU NEŽNOSTI - snimak neosporni DOKAZ! Luna će odlepiti kada vidi OVO!

Niko nije predvideo kraj...

Dugo najavljivani singl Pinkove zvezde Slobe Radanovića ''Familija'', za koji je snimljen i spot konačno je ugledao svetlost dana! Dok Sloba sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar i partnerkom iz rijalitija Lunom Đogani boravi u ''Zadruzi'' njegovi fanovi sada imaju priliku da uživaju u novom spotu, koji će, bez sumnje, izazvati pravu pometnju!

Ono što prvo upada u oči svakako je to što glavnu ulogu u Slobinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spotu ima upravo Kija koja je više puta tvrdila i javno isticala da je svom još uvek zakonitom suprugu pozajmila 15.000 evra za ovaj spot i pesmu!

U spotu dominiraju kadrovi u kojima su Sloba i Kija srećni i nasmejani, a dodatno čudi i to što ona pre ulaska u rijaliti, s obziroma na celu situaciju, nije insistirala da se njeni delovi izbace!

Inače, Sloba je spot snimio neposredno pred ulazak u rijaliti ''Zadruga'', a on i Kija tada nisu ni slutili da će se njihov brak ubrzo posle toga raspasti!

Pogledajte Slobin novi spot za pesmu ''Familija'' u kojem glavnu ulogu ima Kija!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.