Sloba Radanović se prvi put oglasio nakon skandala sa Darom Bubamarom!

Izvor: Svet plus, 07.Apr.2024, 10:44

Sloba Radanović se prvi put oglasio nakon skandala sa Darom Bubamarom!

U poslednjih nekoliko nedelja, srpski pevač Sloba Radanović našao se u žiži javnosti zbog kontroverze koja je izbila nakon što ga je koleginica, poznata pevačica Dara Bubamara, optužila da joj je navodno ukrao pesmu "Infarkt duše", koju je snimila u saradnji sa Željkom Nikolićem. 
Popularni pevač, iako se do sada nije oglašavao povodom ovih optužbi, odlučio je da prekine ćutnju i iznese svoju stranu priče:
- Nisam se čuo sa Darom, nije trebalo da me razvlači po medijima. Ali, izrekao sam jednu umotvorinu. Slobu i Daru Bubamaru ne može da posvađa ni Dara Bubamara. Tako da, eto. Ona je luckasta, opraštam joj sve to. Jednostavno, nije u pravu. Niti sam znao da je to njena pesma, niti od tog momka......

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.