Sloba Radanović dao čak 70.000 evra na luksuzno venčanje! Evo na šta je pukao sav taj novac

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 12:33

Sloba Radanović dao čak 70.000 evra na luksuzno venčanje! Evo na šta je pukao sav taj novac

Iako je poznati pevač iskeširao ceo događaj, potpunu kontrolu je imala njegova supruga Jelena. Ona je birala sve, od mesta slavlja, dekoracija, čak do njegovog odela!

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, odlučili su da neće štedeti kad je veselje u pitanju, pa su, zajedno sa svojim velikim i luksuznim venčanjem, ujedno proslavili i rođendan njihovog sina, Damjana. Grandiozna sala u sebi je imala dva slavlja sa dve različite vrste dekoracija, rođendanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svadbenim, na koje je Sloba potrošio, kako se navodi, čak 70.000 evra!

Iako je Sloba bio taj koji je bio zadužen za finansiranje celog događaja, Jelena je bila glavni organizator i donosila sve bitne odluke.

- Kao i svaka žena, Jelena se više bavila izborom sale gde će da upriliče njima najbitniju svečanost, pa je izbor pao na svečanu salu na Adi Huji, gde se takođe nalazi njihov restoran. Jelena je izabrala dve dekoracije jer je, osim svadbe, i rođendan njihovog sina Damjana. Pored toga, Jelena je birala haljinu za sebe, ali se bavila i Slobinim odelom jer on zbog nastupa nije imao vremena da se posveti tome. U suštini, na kraju, kad se dodaju i oni popratni troškovi za ovakvo gala slavlje, pevač je iskeširao skoro 70.000 evra. - otkriva dobro obavešten izvor.

Nedavno su Sloba i Jelena obeležili godišnjicu braka koji su zvanično sklopili u manastiru na Zlataru, 14. februara pre dve godine. Iako se na venčanju nije čuo zvuk prangija, koj se itekako čuo na Zlataru, u ponoć su nebo ukrasili vatrometom, dok su se gosti do zore veselili i slavili sa mladencima.

Srbija Danas/ Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.