Sledi joj najteža borba: Poznatoj glumici dijagnostikovan rak

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:15

Sledi joj najteža borba: Poznatoj glumici dijagnostikovan rak

Glumica je danas potvrdila dijagnozu.

Glumici Oliviji Mun (43) dijagnostikovan je rak dojke.

Nakon četiri operacije u poslednjih deset meseci, rezultati, nažalost, nisu dobri.

O tome se danas oglasila putem Instagrama, kada je saopštila da joj je rak dijagnostikovan u aprilu 2023. godine i da se od tada bori.

- U februaru 2023. godine uradila sam test koji proverava na 90 gena za rak, svi su bili negativni. I moja sestra Sara je takođe bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << negativna. Zvale smo jedna drugu i "bacile pet" preko telefona. Iste zime imala sam i negativan mamograf. Dva meseca kasnije, ipak mi je dijagnostikovan rak dojke - saopštila je glumica, koja se bori sa zdravljem.

- Plakala sam samo dva puta. Pretpostavljam da sam osećala da nema vremena za plakanje - dodala je ona, a celu objavu pogledajte ispod.

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Srbija Danas/Telegraf.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznatoj glumici dijagnostifikovan rak

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2024

​Glumici Oliviji Mun (43) dijagnostifikovan je rak dojke. Nakon četiri operacije u poslednjih deset meseci, rezultati, nažalost, nisu dobri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.