Sledeći put PRAVIMO BEBU Janjušević oduševljen idejom o rijaliti detetu - Ne vidim NIKAKAV PROBLEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 16:40

"Sledeći put PRAVIMO BEBU" Janjušević oduševljen idejom o rijaliti detetu - Ne vidim NIKAKAV PROBLEM

Gde su mladi, tu je i ljubav!

Takmičari Bele kuće Pablo Milevski i Sara Marbelja progovorili su o njihovoj bivšoj ljubavi, pa su usput hteli da zakažu intimne odnose, što je šokirao njihovog cimera Marka Janjuševića Janjuša.

Oni su ćaskali u dvorištu Bele kuće, pa je sve otišlo u komičnom smeru.

- Što se mene tiče, ti si mi ostala u najlepšem sećanju. Voleo bih da ponovo budemo bliski, da idemo da se igramo ispod pokrivača, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ako budeš htela možem i da pravimo bebu - pričao je Pablo, a Sara se samo složila.

- Ne vidim problem nikakav, samo bih volela da to bude diskretno. Neću da moji gledaju svašta, da prolaze kroz iste stvari kao Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović. Volela bih da budemo normalni, ako je ikako moguće, a oni će da shvate da je i u rijalitiju bitno da imamo intimne odnose. Svako ima potrebe, pa čak i u zatvorenom prostoru.

Posle ovih reči uključio se Marko Janjušević Janjuš, koji nije mogao da odoli da se ne šali u svom stilu.

- Ja vidim da se vi divno slažete! Slažete se bolje od bilo kog odnosa koji sam ja imao ovde u rijalitiju. Gde bi meni bio kraj da me ove žene manje napadaju, da se dogovaraju sa mnom kad ćemo da budemo intimni, a ne da mi na svakih pet minuta prave probleme. Za sve sam im ja kriv, kao da sam ovde dežurna budala. Vidim da ste vi super, ali daleko vam lepa kuća - prokomentarisao je Janjuš i nasmejao cimere.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.