Slavne dame koje su pretrpele nasilje u porodici

Izvor: Scandal.rs, 08.Mar.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavne dame koje su pretrpele nasilje u porodici

Skretanje pažnje javnosti na nasilje u porodici otpočelo je sa pojavom ženskog pokreta, naročito feminizma i pokreta za ženska prava nastalih sedamdesetih godina 20. veka, čija je glavna preokupacija bila rešavanje problema pretučenih žena čiji su agresori bili njihovi muževi.

Međutim, šta kada se nasilje dešava u porodici nad detetom koje tek treba da stasa u čoveka/ženu pravih vrednosti?

Nisu ni sve holivudske zvezde imale lepo i bezbrižno detinjstvo, neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << od njih su emocionalno i seksualno zlostavljane, ali su tek posle mnogo godina odlučile da podele tu priču u nekim emisijama ili intervjuu za časopis.

Upravo posao kojim se bave i zavidna karijera uspela je bar nekom od njih da vrati samopouzdanje i osmeh na lice.

Goca Tržan, bila je dovoljno hrabra, kao i uvek, te je progovorila o porodičnom nasilju. Obavestila je javnost i apelovala da o takvim stvarima ne treba ćutati. Zlostavljao ju je bivši partner, ali to nije bio njen bivši suprug Ivan Marinković.

Popularna glumica Hale Beri, veći deo detinjstva provela je gledajući kako otac zlostavlja njenu majku i stariju sestru. Kasnije se isto dogodilo i njoj kada je pretukao momak sa kojim se zabavljala i tom prilikom je izgubila 80% sluha u desnom uhu. Verovali ili ne…

Koje još slavne dame su pretprpele zlostavljanje kao deca ali i kao odrasle žene pogledajte  OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.