Slavna pevačica neprepoznatljiva, prvi put pokazala telo nakon gubitka kilograma

Izvor: Tracara.com, 26.Okt.2020, 09:21

Slavna pevačica neprepoznatljiva, prvi put pokazala telo nakon gubitka kilograma

Foto: Screenshot Adele je zapanjila svet svojom transformacijom, a sada se u javnost vratila kao domaćica kultne emisije „Saturday Night Live“ u kojoj se pojavila u autfitu koji je pokrenuo mnogo diskusija. Pevačica čiji vokal i ljubavne pesme obožavaju širom sveta nije nastupila nigde čitave tri godine, a sada se konačno pojavila na američkoj televiziji. Adele je u promo snimku za epizodu u kojoj je domaćica progovorila na američkom akcentu, a još jednom su ljudi bili zapanjeni njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << figurom – već znamo da je britanska zvezda drastično smršala. Međutim, mnogi su se složili da je za svoj veliki povratak Adel definitivno mogla da izabere bolji autfit. Pevačica se, naime, pojavila u košulji koja i nije preterano šik – neodređene je nijanse braon boje a ima “ombre” efekat koji nikako nije doprineo da izgleda bolje. Takođe, iako je pliš popularan materijal za hladnije dane, košulja od njega gotovo uvek izgleda previše retro, ali ne na dobar način. U pitanju je komad brenda Acne studios, a cena košulje je 453 evra. Srećom je njena šminka izgledala daleko bolje od autfita, a Adele je odlično izgledala tokom čitave emisije. The post Slavna pevačica neprepoznatljiva, prvi put pokazala telo nakon gubitka kilograma appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zbog čega ovih dana svi pričaju o Adel?

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Okt.2020

Britanska pevačica Adel nedavno se pojavila kao voditeljka popularne američke emisije Saturday Night Live. Pored toga što je prvi put gledamo u ulozi voditeljke, ovo je ujedno bio i Adelin prvi javni nastup nakon što je transformisala svoje telo i smršala čak 45 kilograma. (Pročitaj: Adel u bikiniju:...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.