Slavica Ćukteraš se iz BOLNICE, obratila fanovima na društvenim mrežama! EVO kako se pevačica OSEĆA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 13:42

Slavica Ćukteraš se iz BOLNICE, obratila fanovima na društvenim mrežama! EVO kako se pevačica OSEĆA! (VIDEO)

Pevačica ima težak oblik gnojne angine!

Pevačica Slavica Ćukteraš obavestila je svoje fanove juče da se nalazi u bolnici, a danas im se pohvalila kako je prvu noć provela bez temperature.

Slavica se nedavno borila sa korona virusom, a javnost je obavestila da je, posle tri nedelje, konačno bila negativna na isti.

Međutim, tu pevačicinim "mukama" nije došao kraj, jer se ona sve vreme osećala slabo i opet joj se vratila temperatura, zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hospitalizovana.

Po Slavičinom priznanju, ona je odmah otišla u kovid ambulantu, jer se uplašila da se korona vratila, ali su doktori ustanovili da pevačica ima gnojnu anginu, dali joj antibiotike i savetovali da miruje u kući.

Kako temperatura nije spadala, pevačica se uputila u bolnicu, opdakle je jutros obavestila pratioce na Instagramu da je noć provela bez temperature.

Evo šta je Slavica rekla u video snimku i kako izgleda.

Slavica Ćukteraš u bolnici 1... pic.twitter.com/mfbgCXLZs1

— glziv (@glupostziva) August 7, 2020

Slavica Ćukteraš u bolnici 2... pic.twitter.com/cfoKFjM4V8

— glziv (@glupostziva) August 7, 2020

Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.