Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Ćukteraš progovorila o Tanji Savić, pa otkrila U KAKVOM SU SADA ODNOSU!

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se na velika vrata vratila na estradnu scenu baladom “Da bih s tobom ostala” koju je i ekranizovala, a fanovi sa nestrpljenjem čekaju da počne da nastupa. Kako se bavi javnim poslom, logično je da o njoj postoje razne priče, a jedna od onih koja ju je pratila tokom cele karijere The post Slavica Ćukteraš progovorila o Tanji Savić, pa otkrila U KAKVOM SU SADA ODNOSU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pričalo se da ima KRIZU U BRAKU, a sada je Tanja iskreno progovorila o suprugovoj LJUBOMORI

Izvor: Story, 16.Avg.2018, 17:01

Folk pevačica Tanja Savić uživa u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem sa kojim ima sinove Đorđa i Maksima. Godinama je živela u Australiji, a nedavno se vratila u Srbiju. Vratila se muzičkim nastupima, na oduševljenje brojne publike. S obzirom na to da se jedno vreme pričalo da ima krizu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.