Izvor: Scandal.rs, 29.Feb.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa odgovorila na Mikijeve uvrede: Ja sam veći Srbin od tebe!

Miki Đuričić je danas nekoliko puta pokušao da uvderi Slađu Petrušić, a u jednom trenutku između uključenja počeo je da je vređa.

“Ti si, Slađo, treš, pravi zagrebački treš! Ti nešto tu pričaš kako si dovela narodnjake u Zagreb, pa ja sam bio tamo 10 puta i mogu ti reći da je to jedan urban grad. Ja sam zbog toga veći Zagrepčanin od tebe jer ne volim treš muziku koju ti propagiraš. Kakva si ti to devojka kada onako producentu daješ da ti opipa si*e? Igrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << si oko DJ Krmka u onoj haljinici, pa svi smo to videli. I tebe sad kao nešto obožavaju po Srbiji. Pa i mi smo ovde ludaci, obožavamo treš iz Zagreba. Pa ti si bruka za svoj urbani grad. Najgore iz Zagreba!”

Slađa mu nije ostala dužna:

“Miki, nemaš prava da me tako etiketiraš na osnovu muzike. Ne slušamo svi istu muziku. A osim toga i ja mogu da kažem da sam veći Srbin od tebe, pa šta ćeš sad?”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.