Slađa i Đole Đogani kriju da im se ćerka razvodi?!

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa i Đole Đogani kriju da im se ćerka razvodi?!

Slađa i njen bivši surpug Đole Đogani pokušali su da sakriju od očiju javnosti da im se ćerka Silvia razvodi? Blizak izvor rešio je da otkrije šta se tačno dešava.

Slađa i Đole Đogani smatraju da je sramota što su Silvia i njen suprug, koji je bio na robiji godinu i po dana, tako brzo doživeli krah braka. Silvia i Branislav iz braka imaju i ćerkicu Tiju, koja trenutno živi sa majkom kod bake Slađe.

''Silvia mi je nedavno rekla da je tek sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << shvatila da je nespremna ušla u brak, ne znajući šta je i da se sada kaje. Svi pričaju da je njen muž džabalebaroš i da nije sposoban da izdržava porodicu, pa je verovatno zbog toga sve puklo'', kaže izvor "Stara"

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.