Slađa Alegro ima jednu traumu iz detinjstva i nikada se toga nije rešila!

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Alegro ima jednu traumu iz detinjstva i nikada se toga nije rešila!

Slađa Alegro ima jednu traumu iz detinjstva i nikada se toga nije rešila! I danas utiče na njen život.

Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, pripada upravo Slađi Vujičić poznatijoj kao Slađa Alegro. Nakon duge borbe za potomstvo ona će se ovog leta ostvariti kao majka, a sada se i sama prisetila svog detinjstva i otkrila koji strah ni danas nije uspela da iskoreni:

"Joj, strah od vode. Imam traumu još iz detinjstva i vučem je i danas. Na moru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ćete me videti da se čvarim na plaži, a da u vodu uđem dva puta ili nijednom. Nažalost, nikad se toga nisam rešila!"



Slađa priznaje da u detinjstvu nije imala sve ali da je njena porodica živela divno:

"Detinjstvo mi je bilo divno. Iskreno, imala sam divnu porodicu, sestru koju i dan-danas volim i kao sestru i kao svog najboljeg prijatelja. Nismo imali puno, ali smo imali sve."

 Prijatelje iz detinjstva čuva i dan-danas, a i oni nju. Najdraži deo njenog odrastanja su odlasci na selo sa babom i dedom.  Svake godine je jedva čekala i letnji i zimski raspust. I danas sa suzama u očima i setom se seti tog doba. Bavljenje folklorom je takođe jedan nezaboravni deo njenog života.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

VUČE TRAUMU IZ DETINJSTVA! Slađa Alegro: Nažalost, nikad se toga nisam rešila!

Izvor: Press, 28.Mar.2018, 08:57

To je ostavilo posledice pa utiče i na njen život danas. . Jedan od najlepših vokala na ovim prostorima pripada upravo Slađi Vujičić poznatijoj kao Slađa Alegro. Nakon duge borbe za potomstvo ona će se ovog leta...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.