Izvor: Scandal.rs, 18.Avg.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slabi nokti? Suva beživotna kosa? Ove namirnice će vas PREPORODITI!

Voda

Kažu da je voda izvor života. To je zaista tačno jer očigledno nismo svesni koliko nam je važna i u čemu nam sve može biti od ključne pomoći. Tako je, i kada su u pitanju kosa i nokti, njena uloga najvažnija. Isušene vlasi i iskrzali nokti zahtevaju hidratantnost, koju postižemo najčešće konzumiranjem ove tečnosti.

Jaja

Da bi vaša kosa rasla, potrebno je da je redovno napajate keratinom. Zbog toga su jaja pravi izbor za vas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Prosečan rast kose na mesečnom nivou je dva do tri centimetra, ali uz pomoć jaja, koja sadrže i gvožđe i biotin, garantujemo da će vlasi ubrzano rasti.

Pročitajte i… Blejk Lajvli otkrila koje je DVE namirnice izbacila iz ishrane da bi izgledala kao boginja

Ostatak teksta pročitajte ovde: Slabi nokti? Suva beživotna kosa? Ove namirnice će vas PREPORODITI!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.