Sita Ahmić ODGOVORILA Asminu Durdžiću povodom pretnji ZATVORSKOM KAZNOM Ko god misli da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 15:33

Sita Ahmić ODGOVORILA Asminu Durdžiću povodom pretnji ZATVORSKOM KAZNOM "Ko god misli da..."

Situacija se zahuktava,

Bivši partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, sadašnji izabranik starlete Stanije Dobrojević, vode pravu borbu od početka "Elite". Mnogi gnusni detalji i optužbe isplivavaju iz dana u dan što se tiče njihovog nekadašnjeg života, i ne nazire se kraj.

Mnogi drugi ljudi uključeni su u ovo rijaliti "ratovanje", a među njima jedan od glavnih faktora Anelina rođena sestra Sita.

- Crno na belo. Dokaz da je Sita optužena za psihičko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i fizičko maltretiranje sadašnjeg muža! Žena je nasilnica najblaže rečeno. Izvolite DOKAZ. S obzirom da je godinu dana otvoreno na 3 godine uslova, ponovila je krivično delo, tako da Sita, uskoro ideš na odmor iza REŠETAKA!ALIBABA SAD TUŽI - napisao je Durdžić.

Sita i Asmin po svemu sudeći nisu bili na dobroj relaciji čak ni dok su Ahmićeva i on bili u vezi, a u poslednje vreme svakodnevno kompromituju jedno drugo na najgori mogući način.

Iz tog razloga, Asmin je preko svog Instagram naloga objavio optužnicu na račun bivše "svastike", a tiče se maltretiranja njenog nekadašnjeg partnera, sa kojim ima dve ćerke.

Dalje u tekstu prenosimo redukovan deo optužnice:

- Podižem optužnicu protiv Site Ahmić, u Dubrovniku, s prebivalištem u Dubrovniku, državljanke Republike Hrvatske, ekonomiste, ugostiteljke, zaposlene. Živi u vanbračnoj zajednici, majka četvoro dece, pismene, sa završenom srednjom školom, srednjeg imovinskog stanja, osuđivane pravnom presudom Opštinskog suda u Dubrovniku, broj K-33/18 od 2. maja 2022. (pravno 14. oktobra 2022.) zbog kaznenog dela iz Čl. 236. st. 2. u vezi st. 1. Kaznenog zakona, na kaznu zatvora od jedne godine uslovno na tri godine, nalazi se na slobodi, da je u vremenu od novembra 2019. pa do 10. jula 2023. u Dubrovniku, u cilju da svog vanbračnog supruga s kojim ima dvoje zajedničke dece, dovede u ponižavajući položaj, suprotno čl 10. st 3. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici kojim se nasiljem u porodici smatra psihičko nasilje koje je kod rive prouzrokovalo povredu dostojanstva ili uznemirenost. Učestalo psihički napadala partnera, govoreći mu da je niko i ništa, da je ona najbolja, da neće imati bolju od nje, da je k*rvin sin, klošar, smeće i prevarant, te je partnera najmanje 20 puta izbacila iz kuće, vređala njegovu porodicu, govoreći razne pogane reči vezane za njegovu drugu decu i sve članove porodice, te mu i govorila kako će poslati brata da ugrozi njegovu porodicu i da će uznemiravati njegovu majku koja je srčani bolesnik, a sto je sve njenog partnera dovelo u položaj nemoći i povređenog dostojanstva, dakle, kršeći propise o Zaštiti od nasilja u porodici kod člana porodice izazvala strah za njegovu sigurnost i dovela ga u ponižavajući položaj - navodi se u delu koji je Durdžić objavio na društvenim mrežama.

Ovim povodom, Informer je kontaktirao drugu sestru Ahmić radi komentara na Durdžićeve optužbe. Sita, sudeći po odgovoru, nije bila raspoložena za davanje detaljnije izjave.

Ne dajem nikakve izjave. Nemam volju da to radim, isključila sam se iz rijalitija na neko vreme da se odmorim. On može da radi šta hoće. Ko god misli da ima za šta da me tuži neka me tuži - rekla je ona za "Informer".

Srbija Danas/Informer/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.