Siniša se ponašao neadekvatno, imao je policijsku zabranu Bivša dadilja malog Željka iznela šok tvrdnje o porodici Kulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 21:31

"Siniša se ponašao neadekvatno, imao je policijsku zabranu" Bivša dadilja malog Željka iznela šok tvrdnje o porodici Kulić

Razvezala je jezik.

Nekadašnja dadilja malog Željka Kulića, ponovo se često pominje u rijalitiju, a najviše tokom svađa između Miljane Kulić i Marka Đedovića.

Ona je sada odlučila da razveže jezik o porodici Kulić, nakon što ju je Miljana optužila da je iz njihovog doma ukrala nakit.

Kako nekadašnja dadilja Klara tvrdi, Đedović govori istinu o Kulićima, a otkrila je i da je Miljana njega molila za pomoć kad je rođenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oca Sinišu prijavila policiji.

- Ja sam oštećena, smatram da sam ja dosta učinila za tu porodicu. Miljana me je optužila jer ja nisam htela da dolazim u kuću zbog njenog oca. Siniša se ponašao neadekvatno. Trebalo je da idu na letovanje u Grčku, sve su platili, a Miljana je došla s detetom, ja sam bila tu da pomognem oko malog Željka. Odjednom je došao Siniša i rekao da nema zlata, ja se tu nisam pronašla. Oni su posle našli to zlato. Marija je posle otišla za Crnu Goru. Siniša je bio dva dana miran jer je imao policijsku zabranu od 72 sata kad ga je Miljana prijavila za nasilničko ponašanje. Zvala je Đedovića i sve što on priča je istina. Ja sve pratim sve šta on priča. U sve je upućen, tada ga je molila da joj pomogne kad je imala problem sa Sinišom - kaže Klara za "Pink.rs" i dodaje:

- Ja sam čula iz pouzdanih izvora da je Siniša seksualno zlostavljao žene po Nišu i da je jednoj slomio vilicu. Ne znam zašto Marija to trpi. Željka mnogo volim. Svašta pričaju o njima. Destruktuvni su kao porodica. Meni tu ništa nije jasno. Mene je uvredio poslednji put kad me je optužio da sam im ukrala zlato, svašta mi je rekao. Oni su imali poverenja u mene da im čuvam novac, honorare od Zadruge, tako da... Vrlo narušeni su bili njihovi porodični odnosi. Jako su specifični u svakom smislu, i to negativnom. Oni su u stanju da se posvađaju za dva minuta ni oko čega, nisu ni za rijaliti, ne znam kako bih ih okarakterisala - otkriva bivša dadilja malog Željka Kulića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivša dadilja malog Željka otkrila tajne PORODICE KULIĆ Iznela šok tvrdnje o Siniši, ispričala i sve o krađi zlatnog nakita

Izvor: Blic, 28.Okt.2023, 09:45

Nekadašnja dadilja malog Željka Kulića, ponovo se često pominje u rijalitiju, a najviše tokom svađa između Miljane Kulić i Marka Đedovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.