Simon proteran iz Srbije! Priznao da je tukao Milicu Dabović!

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon proteran iz Srbije! Priznao da je tukao Milicu Dabović!

Simon Šiklić sklopio je danas nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu u kojoj je priznao da je izvršio nasilje u porodici nad košarkašicom Milicom Dabović u zamenu za uslovnu kaznu zatvora od deset meseci, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne ponovi krivično delo.
Šiklić, koji je državljanin Hrvatske, kako “Kurir” saznaje, na osnovu sporazuma o priznanju krivice već danas će biti proteran iz Srbije, na snazi je ostala i mera zabrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prilaska Milici u naredne tri godine.

“Na predlog okrivljenog i njegovog branioca Šiklić je danas saslušan u tužilaštvu. Priznao je nasilje u porodici, nakon čega je potpisao sporazum kojim je osuđen na uslovnu kaznu zatvora, zabranu približavanja Dabovićevoj u trajanju od tri godine, kao i proterivanje iz Srbije u trajanju od jedne godine i šest meseci”, potvrdio je dobro obavešteni sagovornik “Kurira” i objasnio da je sud već danas prihvatio ovaj sporazum, čime je Šiklić danas zvanično osuđen.

Kako saznaje dalje ovaj dnevni list, pasoš koji mu je oduzet kada je priveden, danas mu je vraćen i on će do kraja dana da napusti teritoriju naše države.
“Šiklić do sada nije osuđivan u Srbiji a tužilaštvo je u međuvremenu pribavio i izveštaj preko interpola koji takođe potvrđuje da se radi o do sada ne osuđivanoj osobi”, objašnjava sagovornik.
Incident zbog kog je Šiklić 20. februara završio u policiji dogodio se dan ranije u stanu košarkašice u kom su živeli dok su bili u vezi.

Bivšoj devojci je, navodno, posle svađe zadao nekoliko udaraca zbog kojih ga je ona prijavila policiji. Na saslušanju nekadašnji rukometaš tvrdio je da je tačno da su se posvađali, ali da Milicu nije udario.
Međutim, pre nekoliko dana ipak je inicirao pregovore sa tužilaštvom, posle kojih je danas potpisao sporazum i priznao krivicu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIMON PROTERAN IZ SRBIJE Priznao da je tukao Milicu Dabovic

Izvor: medio.rs, 23.Mar.2017

Šiklić, koji je državljanin Hrvatske, kako Kurir saznaje, na osnovu sporazuma o priznanju krivice već danas će biti proteran iz Srbije..Simon Šiklić sklopio je danas nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu u kojoj je priznao da je izvršio nasilje u porodici nad košarkašicom Milicom...

Nastavak na medio.rs...

Simon Šiklić osuđen zbog porodičnog nasilja nad Milicom Dabović, evo koliko meseci neće smeti da uđe u Srbiju!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017

Simon Šiklić osuđen je danas zbog porodičnog nasilja, zbog čega će već u toku dana biti proteran iz Srbije!..Kako saznajemo, Simon je danas sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, nakon što je prošlog petka u tužilaštvu u pratnji advokata ponudio nagodbu...Foto: A. Nalbantjan,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.