Simon Šiklić osuđen zbog porodičnog nasilja nad Milicom Dabović, evo koliko meseci neće smeti da uđe u Srbiju!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon Šiklić osuđen zbog porodičnog nasilja nad Milicom Dabović, evo koliko meseci neće smeti da uđe u Srbiju!

Simon Šiklić osuđen je danas zbog porodičnog nasilja, zbog čega će već u toku dana biti proteran iz Srbije!

Kako saznajemo, Simon je danas sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, nakon što je prošlog petka u tužilaštvu u pratnji advokata ponudio nagodbu.

Foto: A. Nalbantjan, informer.rs

On je potpisao priznanje da je nad Milicom Dabović izvršio porodično nasilje, za šta je dobio uslovnu kaznu zatvora od deset meseci, koja će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izvršena samo ukoliko u naredne tri godine ponovi krivično delo. U istom vremenskom periodu, od 3 godine,na snazi će biti i zabrana prilaska Milici Dabović.

Kako saznajemo, Simonu je zabranjen ulazak u Srbiju narednih godinu dana i šest meseci.

Foto: Telegraf, Instagram/milicamrvica

Podsetimo, incident između Milice i Simona dogodio se 19. februara u stanu u kojem su živeli dok su bili u vezi. Simon je juče, 22. marta. za Telegraf dao komentar na nagodbu koju je ponudio.

Kako je i sam istakao, sve je uradio u cilju toga da mu se vrati pasoš kako bi mogao da napusti Srbiju. Šta je sve rekao pročitajte klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simon je PROTERAN iz Srbije, nijednoj devojci neće uraditi ništa slično! Evo šta Milica Dabović kaže nakon što je Šiklić osuđen zbog porodičnog nasilja!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017

Nakon što je sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, Šime Šiklić Simon osuđen je danas zbog porodičnog nasilja nad bivšom košarkašicom Milicom Dabović...Tim povodom oglasila se i Milica. Kako je istakla, srećna je zbog ishoda i raduje se što, kako je navela, Simon nijednoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.