Šifra  U.N.C.L.E. polako otkriva svoje tajne! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šifra U.N.C.L.E. polako otkriva svoje tajne! VIDEO

Gaj Riči se vraća u bioskope svojim najnovijim ostvarenje ŠIFRA U.N.C.L.E.  Radnja je smeštena na početak 1960-ih, u najhladnije vreme Hladnog rata.

Šifra  U.N.C.L.E. donosi priču o agentu CIA-e Napoleonu Solu i KGB-ovom  agentu Iliji Kurjakinu koji su primorani ostaviti po strani svoje nesuglasice kako bi se udružili u zajedničkoj misiji zaustavljanja tajanstvene međunarodne zločinačke organizacije koja je usmerena na destabilizaciju moći pomoću nuklearnog oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i tehnologije. Jedini trag koji ovaj neobičan dvojac ima je ćerka  nestalog nemačkog naučnika, koji je ključan za ubacivanje u zločinačku organizaciju. Agenti se nalaze i u trci s vremenom jer  moraju da ga nadju što pre kako bi sprečili svetsku katastrofu.

Supermen Henri Kavil je Napoleon Solo, a Armi Hamer Ilija  Kurjakin. Uz njih se u filmu nalaze Alisia Vikander, Džered Haris , Elizabet Debicki, Luka Kalvani i Hju  Grant. Scenario su zajednički napravili Riči  i Lionel Vigram. Šifra  U.N.C.L.E. se u bioskopima  očekuje od avgusta  ove godine.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

NOVI HIT: Šifra U.N.C.L.E. polako otkriva svoje TAJNE

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jul.2015, 09:17

Gaj Riči se vraća u bioskope svojim najnovijim ostvarenjem ŠIFRA U.N.C.L.E. ( The Man from U.N.C.L.E.)..Radnja je smeštena na početak 1960-ih, u najhladnije vreme Hladnog rata. Šifra U.N.C.L.E. donosi priču o agentu CIA-e Napoleonu Solu i KGB-ovom agentu Iliji Kurjakinu koji su primorani ostaviti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.