Severina ispunila obećanje: Bilo je čarobno

Izvor: Poznati.info, 01.Apr.2013, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina ispunila obećanje: Bilo je čarobno

Obećala je da će prirediti šou za pamćenje i to je i uradila u subotu uveče u Kombank areni koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, uglavnom damama.

Najpopularnija balkanska pop pevačica održala je drugi solistički koncert u srpskoj prestonici, odnosno priredila magičan muzičko-scenski šou u kojem je ne samo pevala i plesala, već i glumila i nesebično delila ljubav.

Već oko 20 časova oko najveće dvorane na Balkanu hiljade dama se tiskalo ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ulaza, a sa skoro svakog telefona su odzvanjali zvuci dobro poznatih pesama seksepilne Splićanke. Iako slovi za jednu od najpoželjnijih poznatih dama na ovim prostorima, muškarci skoro da su se mogli “prebrojati na prste”. Bilo je ovo pravo žensko veče, dame su došle da, kažu, pozdrave kraljicu.

I baš tako, kao prava balkanska kraljica popa, Severina je koncert otvorila u velikom stilu (sa pola sata zakašnjenja) i svaka dama se osećala kao vesela “Italiana”. Seve, u ekstravagantnom kostimu od perja sa potpisom Marka Mitanovskog, hvatala je svaki korak zahtevne koreografije i pevala iz sveg glasa. Pesme sa novog albuma “Dobrodošao u klub” pevala je publika od reči do reči, a Seve se je od sreće ostajala i bez glasa i plakala…

“Dobro veče moji lipi. Jeste li mi dobro? Jeste srećni? E to je najbitnije, hajde da delimo ljubav, zagrlite se svi i nemojte da se stidite pokazati osećanja.”

Posle veselih pesama sa novog albuma, Seve je ostala sama na sceni i izvela neke od pesama koje je sama pisala i za koje, reče, nije baš sigurna da publika zna. Već na prve taktove numere “Prijateljice”, u vazduhu su bile hiljade “svitaca”… “Popalite sve”, komandovala je Seve i rukovala sa fanovima iz prvih redova.

Pogledajte fotogaleriju OVDE.

“Mili moj”, “Virujen u te”, “Pogled ispod obrva”, “Tridesete”… naterale su mnogima i suze na oči, ali u Areni ove subote nije bilo mesta za tugu. “Gas gas” je pokrenuo svako telo, “Djevojke sa sela” su samo “igrale i pevale”… Pevale je i neumorno igrala i Seve, visila na sajlama, vrtela se u krug, penjala plesačima na ramena i u svakoj pauzi zahvaljivala na ljubavi.

Poseban trenutak bio je i poljubac sa plesačicom, u stilu Madone i Britni na dodeli MTV nagrada. Pred kraj, pevačica je i sama priznala da je možda malo falširala, ali rekla je da ne brine zbog toga.

“Hvala, hvala, hvala! Napunili ste mi srce radošću. Nemam nikakav govor za kraj, vodilo me srce i volim vas. Bez vas ova naša mala predstava ne bi imala smisla. Verujem da je grešaka bilo, ali me baš briga ovo što osećam je jedino važno.”

Naravno da je i Seve imala spreman bis i to kakav, dvorana se bukvalno tresla od hiljada nogu koje su igrale jer “ovo je zaista bila dobra noć”. Koncert su slušali i Goran Bregović, Jelena Karleuša, Sara Jovanović, Nevena Adžemović, Ognjan Radivojević, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić sa nogom u gipsu… Posle Beograda Severina turneju nastavlja po svim većim gradovima bivše Jugoslavije.

(MONDO, Dado Popović)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Severina Vučković – Kombank arena

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2013

Severina Vučković održala je u subotu solistički koncert u Kombank areni. Kako je izgledao dvočasovni spektakl pop zvezde možete pogledati na ovom snimku.

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.