Severina ima novi hit: Pevačica objavila spot za pesmu “Otrove” (video)

Izvor: Svet, 27.Mar.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina ima novi hit: Pevačica objavila spot za pesmu “Otrove” (video)

Danas je premijerno objavljen Severinin novi singl ”Otrove”, drugi po redu s nadolazećeg albuma. Pesmu koja je, od strane Severininih saradnika, okarakterisana kao veliki klupski hit, koji može stati uz svetske po produkciji, za Severinu je napisao kantautor Jala Brat.
”Kada sam čula pesmu Otrove, čula sam pesnika, čula sam nadprosečni talenat, koji toga nije ni svestan. I to je ono što mu daje šarm i zašto ga ljudi vole. Hvala, Jala Brat, leti dalje u visine…”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izjavila je Severina za svog novog saradnika, koji potpisuje muziku i tekst, dok aranžman potpisuje KC Blaze.
”Pesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom otrovala”, rekao je Jala Brat.
Videospot za pesmu Otrove, reditelja Petra Pašića, sniman je na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima i u Plavom vozu, poznatijem kao Titov voz.

Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severina objavila videospot za novi singl 'Otrove'

Izvor: Beta OMS, 27.Mar.2017

Kako je i najavila, Severina je danas tačno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila spot za novu pesmu 'Otrove' – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. Pesmu koja je, od strane Severininih saradnika, okarakterisana kao veliki klupski hit, koji može stati uz bok svetskoj produkciji,...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.