Šeron Stoun i Ket Stivens zajedno u mjuziklu

Izvor: Poznati.info, 25.Jul.2013, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron Stoun i Ket Stivens zajedno u mjuziklu

Američka glumica Šeron Stoun i britanski muzičar Ket Stivens igraće glavne uloge u mjuziklu povodom 20. rođendana ekološke organizacije “Green Croš International” koju je osnovao poslednji predsednik Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov.

Premijera mjuzikla “2050: Budućnost kakvu zelimo (“2050: The Future We Want”) biće održana 3. septembra u prostorijama Ujedinjenih nacija u Ženevi. Osim Keta Stivensa, koji je promenio ime u Jusuf Islam, i Šeron Stoun, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u spektaklu će učestvovati jos 40 mladih umetnika uzrasta između osam i 25 godina i hor sa 100 članova.

- Sa nestrpljenjem čekam da počnem da radim sa mladim umetnicima iz celog sveta i to 20 godina pošto je Gorbačov počeo sa svojom misijom, čija je poruka da postoji samo jedan put, a to je da delujemo zajedno – navela je Stoun u saopštenju.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.