Serija Jutro će promeniti sve: Deveta epizoda - Dan mladosti! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 22.Okt.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Jutro će promeniti sve: Deveta epizoda - Dan mladosti! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Deveta epizoda "Dan mladosti" biće po programskoj šemi večeras u 22. časa. Ljuba i Filip izlaze u klub ali veče se neće dobro završiti po njih, kako će se ova situacija razrešiti videćete večerašnjoj epizodi.

Ljuba je suočen sa novim ozbiljnim problemima zbog para koje duguje zelenašu Kremi. Saša bezuspešno pokušava da nađe novi posao i odbija da prihvati Svetlaninu ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da radi u Belavivi. Filip ubeđuje Jakšu u svoju novu ideju za aplikaciju koja će rešiti sve birokratske probleme ali Jakša ne želi da učestvuje u tome.

Anđela dobija ponudu od svojih studenata da dođe na žurku koju organizuju. Iako se dvoumi, na kraju je Saša ipak nagovori da odu i tamo se iznenada pojavljuje Filipova bivša devojka iz Amerike - Ines. Ljuba i Filip izlaze u klub ali veče se neće dobro završiti po njih, kako će se ova situacija razrešiti videćete večerašnjoj epizodi serije "Jutro će promeniti sve" u 22h na Prvom programu RTS. Sve epizode od početka serije su na internet platformi OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Serija Jutro će promeniti sve: Deseta epizoda- Ines! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2018, 11:18

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Deseta epizoda "Ines" biće po programskoj šemi večeras u 22. časa. Pogledajte kako će Filip reagovati na to što je njegova bivša devojka u gradu...Saša doživljava novi fijasko glumeći u reklami za paštetu....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.