Serija Grupa sedma epizoda: Policija dolazi kod Petre u stan! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 24.Nov.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Grupa sedma epizoda: Policija dolazi kod Petre u stan! (VIDEO)

Policija dolazi kod Petre u stan! Serija "Grupa" sedma epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a večeras u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri!

U predhodnoj epizodi:

Policija pokušava da pronađe Stanislava u školi, s namerom da od njega dobije što više informacija o dileru droge, Borisu. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Boris shvata da mu preti opasnost sa više strana. On dolazi kod svoje majke koja je svesna kakva opasnost njenom sinu preti od bavljenja poslovima s druge strane zakona. Majku grize savest što je od kontroverznog biznismena Strahinje prihvatila novac za svoje lečenje i tako Borisa stavila u zavistan položaj od Strahinje. Boris je na kraju ubijen.

 Istina o aferi Harija Queberta! Serija koju ćete želeti da pogledate ponovo! (VIDEO)

Sedma epizoda serije Grupa:

Policija dolazi kod Petre u stan da je ispita. Petrina tetka je nagovara da ispriča policiji sve o pištolju koji joj je dao Stanislav na čuvanje. Inspektor Gaga dolazi kod Vanjine majke, Milene, koja ga moli da učini sve što je u njenoj moći ne bi li joj pomogao da zaštiti njenog sina. Policija pretresa Stanislavljev stan s namerom da pronađe pištolj. Kada u njegovom stanu pronađu pištolj i nekoliko paketića sa marihuanom privedu Stanislava u policijsku stanicu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.