Region

Svet

Region

Serija Grupa sedma epizoda: Policija dolazi kod Petre u stan! (VIDEO)

Policija dolazi kod Petre u stan! Serija "Grupa" sedma epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a večeras u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri!

Serija Grupa sedma epizoda: Policija dolazi kod Petre u stan! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U predhodnoj epizodi:

Policija pokušava da pronađe Stanislava u školi, s namerom da od njega dobije što više informacija o dileru droge, Borisu. Međutim, Boris shvata da mu preti opasnost sa više strana. On dolazi kod svoje majke koja je svesna kakva opasnost njenom sinu preti od bavljenja poslovima s druge strane zakona. Majku grize savest što je od kontroverznog biznismena Strahinje prihvatila novac za svoje lečenje i tako Borisa stavila u zavistan položaj od Strahinje. Boris je na kraju ubijen.
 

Istina o aferi Harija Queberta! Serija koju ćete želeti da pogledate ponovo! (VIDEO)




Sedma epizoda serije Grupa:

Policija dolazi kod Petre u stan da je ispita. Petrina tetka je nagovara da ispriča policiji sve o pištolju koji joj je dao Stanislav na čuvanje. Inspektor Gaga dolazi kod Vanjine majke, Milene, koja ga moli da učini sve što je u njenoj moći ne bi li joj pomogao da zaštiti njenog sina. Policija pretresa Stanislavljev stan s namerom da pronađe pištolj. Kada u njegovom stanu pronađu pištolj i nekoliko paketića sa marihuanom privedu Stanislava u policijsku stanicu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>