Serija Grupa peta epizoda: Sremica saznaje ko joj je ubio brata! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 10.Nov.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Grupa peta epizoda: Sremica saznaje ko joj je ubio brata! (VIDEO)

Sremica saznaje od Vanje, ko joj je ubio brata! Serija "Grupa" peta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a u nedelju u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri!

U predhodnoj epizodi:

Policijski inspektor Gaga ponovo dolazi do hotela i od njegovog vlasnika, Strahinje, pokušava da sazna nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << o tome zašto je Strahinja bio meta snajperiste. Strahinja mu, međutim, ne pomaže u toj nameri. Vanja je otputovao iz Beograda u selo Amajlije, koje se nalazi u Bosni i Hercegovini. Za njim je krenuo Boris, kriminalac kojem je teško palo to što mu je Vanja pobegao. Borids ubija Vanju. Petrina tetka je uznemirena, jer je u stanu otkrila revolver koji je Petra skrivala.

Peta epizoda serije "Grupa":

Boris je došao kod Stanislavljevih roditelja i od njih traži pet hiljada evra koje mu Stanislav navodno duguje. Njegovi roditelji nemaju toliko para, pa Stanislavljeva majka odlazi u banku i donosi novac Borisu. Vanja ode kod Petre. Traži od nje da ga odvede do Sremice. Petra mu pomogne i dovede ga do Sremice koja je spremna da ga sasluša. Vanja Sremici saopšti da zna ko je ubio njenog brata, Radeta Sremca.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.