Serija Dug moru šesta epizoda: Da li se Olgina majka ubila? (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Dug moru šesta epizoda: Da li se Olgina majka ubila? (VIDEO)

Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? Serija "Dug moru" šesta  epizoda, "Majka" biće emitovana u nedelju 10. novembra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 11. novembra sa početkom u 20 časova. Da li se Olgina majka ubila? 

U predhodnoj epizodi:

Periša odlazi u Tivat, jer u Porto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Montenegru ima sastanak sa Ćaletom od kojeg očekuje pomoć. Ali ne očekuje da će se pojaviti i Milutin. Ćale nagovori Milutina da odloži Periši dug. Zejova smrt odražava se na sve meštane.

Izazvani tim šokom i tugom, naši junaci počinju da se bave svojim životima... Renko želi da kaže Anđi da se zaljubio u Juliju, ali ga Anđa preduhitri i kaže da ide, jer među njima je velika razlika u godinama. Ipak, biva srećna kada Renko ipak legne pored nje u krevet.

Šesta epizoda "Dug moru":

Olga i Julija dolaze za Beograd, smeštaju se u Olgin stan. Olgu sve više uznemiruju slike majke koju vidi i koja kao da joj priča šta se stvarno desilo. Na osnovu svega što vidi, Olga pomišlja da joj se majka ubila. Meštani zameraju Periši što je primio u kuću Milutina. Pop teško podnosi smrt sina Zeja i donosi pištolj kod Renka u kafanu, sa namerom da nešto učini. Pijanog Popa teše svi, ponajviše Anđa.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Serija Grupa peta epizoda: Sremica saznaje ko joj je ubio brata! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 10.Nov.2019, 11:08

Sremica saznaje od Vanje, ko joj je ubio brata! Serija "Grupa" peta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a u nedelju u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.