Serija Dug moru četvrta epizoda: Nastavak kobne noći! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Dug moru četvrta epizoda: Nastavak kobne noći! (VIDEO)

Serija "Dug moru" četvrta  epizoda, "Ogrlica" biće emitovana u nedelju 27. oktobra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 28. oktobra sa početkom u 20 časova. Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? Nastavak kobne noći...

U predhodnoj epizodi:

Pop i Zejo u šetnji nailaze na Đorđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kojeg Zejo ničim izazvano napada. Đorđe, već rastrojen, čini ono zbog čega je i došao: pokuša da se ubije. Bota, u želji da pomogne Popu odvodi Zeja u Tivat, da ga smiri. Zejo se prvi put nalazi u noćnom klubu i pleše sa privlačnom devojkom. Rnjo se sastaje sa Sikimom i Ćuntom, lokalnim kriminalcima i biva optužen da je ukrao jedan paket robe. Olga je veoma uznemirena Rnjovim nestankom. Na porodičnu večeru dovodi stranca Đorđa, da bi nervirala oca.

Četvrta epizoda:

U nastavku kobne noći, Olga razgovara sa Mariškom. Želi da sazna šta znači kad se devojčica rodi sa krvavom posteljicom i da li je ona ukleta. Mariška se seća Olginog rođenja, istog dana kada se Rnjova majka obesila.

Vidimo da je Olgina majka Svetlana u tom trenutku pristala da podoji bebu Rnja, koji je ostao bez majke. Uznemireni Zejo, posle neprospavane noći, skače sa Nemilog mesta. Pop to krije i insistira da lekar napiše da je uzrok smrti infarkt.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Serija Grupa treća epizoda: Luka pokušava beg iz zemlje... (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2019, 11:43

Serija "Grupa" treća epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a večeras u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri.. Luka pokušava beg iz...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.