Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi trikovi koji staju na put rutini i prave čuda među čaršavima

Postoje neka osnovna pravila dobrog seksa koja bi trebalo poštovati, bez obzira na to koliko ste dugo zajedno.

Spontanost

Spontanost je jedan od najvažnijih preduslova dobrog seksa. Ako možda u životu volite da držite stvari pod kontrolom, kvalitetan seks jednostavno ne poznaje nikakva pravila. Budite spontani i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Tako ćete začiniti svoju vezu i verujte, sve će postati zanimljivije.

Pročitajte i…Naizgled obično pitanje: Šta žene zaista žele od muškaraca u krevetu?

Nastavak na Scandal.rs...






Seksi trikovi koji staju na put rutini i prave čuda među čaršavima

Izvor: Svet, 28.Jan.2017   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi trikovi koji staju na put rutini i prave čuda među čaršavima

Da biste izbegli rutinu u seksualnim odnosima, morate iznova i iznova da pronalazite načine kako biste ga obogatili: promenom poza, seksom na javnom mestu, i još privlačnih stvari koje “ne bismo smeli”…
Foto: Pixabay.com Postoje neka osnovna pravila dobrog seksa koja bi trebalo poštovati, bez obzira na to koliko ste dugo zajedno.
Spontanost
Spontanost je jedan od najvažnijih preduslova dobrog seksa. Ako možda u životu volite da držite stvari pod kontrolom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kvalitetan seks jednostavno ne poznaje nikakva pravila. Budite spontani i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Tako ćete začiniti svoju vezu i verujte, sve će postati zanimljivije.
Pročitajte i…Naizgled obično pitanje: Šta žene zaista žele od muškaraca u krevetu?

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.