Seksi dasa: Ovako izgleda Cecin novi dečko kada se skine! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2016, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi dasa: Ovako izgleda Cecin novi dečko kada se skine! (foto)

Svetlana Ražnatović već godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem, a ljubav se dogodila na sminanju spota za  pesmu sa poslednjeg albuma”Dobro sam prošla”.

Da je, kao što pesma kaže, folk diva dobro prošla  u odabiru jače polovine govore i fotografije koje maneken redovno postavlja na društvene mreže.

Uverite se i sami koliko je Cecin izabranik lep i zgodan:

A photo posted by Aleksandar Jovovic (@aleksandarjovovic) on Oct 20, 2014 at 6:39am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi dasa: Ovako izgleda Cecin novi dečko kada se skine! (foto)

Izvor: Svet, 18.Jan.2016

Svetlana Ražnatović već godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem, a ljubav se dogodila na sminanju spota za  pesmu sa poslednjeg albuma”Dobro sam prošla”.. Da je, kao što pesma kaže, folk diva dobro prošla  u odabiru jače polovine govore...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.