Seka Aleksić objavila prvu sliku sina Jakova! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić objavila prvu sliku sina Jakova! FOTO

Pevačica Seka Aleksić porodila se juče i na svet donela sina Jakova. Mama i beba osećaju se dobro, kako je rekao ponosni tata Veljko, a iako je sin stigao ranije nego što su se nadali, sve je prošlo u najboljem redu. Ponosna mama objavila je prvu fotografiju sina na svom instagram profilu.

Iako je trebalo da se porodi polovinom oktobra u Beču, pevačica Seka Aleksić porodila se juče u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Sreća u porodici Aleksić-Piljikić >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je velika, a sa njima je dele i njihovi prijatelji, među kojima su mnoge Sekine kolege koje su na svojim profilima na društvenim mrežama čestitali novopečenim roditeljima. Pevačica je odlučila da već danas podeli prvu fotografiju svog sina sa javnošću, a slika je za kratko vreme prikupila na hiljade lajkova.

24.09.2016 💙👶🏼🙏🏼

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Sep 25, 2016 at 8:21am PDT

 
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.