Sedi na dve stolice: Zorica Marković fura sa dva tipa!

Izvor: Svet, 27.Jan.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedi na dve stolice: Zorica Marković fura sa dva tipa!

Zorica Marković prolazi kroz težak životni period! Kako SCANDAL! saznaje, ona ne može da se odluči između dva muškarca!
Zorica je dečku, s kojim se zabavlja više od deset godina, našla zamenu. U pitanju je čovek s kojim se u poslednje vreme često viđa, ali ne želi ni da ostavi staru ljubav.
“Nalazim se na emotivnom raskršću. Postoji nešto staro što traje više od deset godina, ali jedan poziv ti preokrene život. Ovo novo što imam jako me privlači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a ne ostavlja mi se ni staro. S novom simpatijom sam u kontaktu, vidimo se, popijemo kafu… Stalo mi je i do njega. Zaista mi nije dobro, osećam se bolesno, ne znam šta da radim. Nisam čovek koji želi nekog da povredi. Osoba s kojom sam deset godina u vezi ne zaslužuje ništa loše, a sve to prelazi preko mog srca i moje psihe. U najgorem slučaju, bolje je da odem i da ostanem sama”, priča Zorica za SCANDAL! i nastavlja:
“Stalno pevam `Učini bar jedan pogrešan korak, da lakše odem od tebe`. Ovo mi je veliko iskušenje, neću da idem glavom kroz zid. Uvek sam išla srcem, a sad moram da uključim mozak. Ovo sve traje tri meseca i više mi je muka od svega, stvara mi bol. Bilo je godina i kada sam bila potpuno sama, a sada odjednom dvojica. Savetujem se sa sinom Ilijom oko svega, pa i o ovom problemu pričam sa njim”.
Nju je prošle nedelje potkačila i Nada Topčagić, ali joj je Zorica u svom stilu odgovorila samo u štampanom izdanju SCANDAL! – a, koje je u prodaji!
Autor: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.