Ekskluzivno: Krv na Grandu! Hitna pomoć ga prebacila u Urgentni centar, žiri i publika u šoku!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Krv na Grandu! Hitna pomoć ga prebacila u Urgentni centar, žiri i publika u šoku!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje kandidat Benjamin Kermo iz Zenice (19 godina) se danas takmičio u drugom krugu “Zvezdi Granda”. Kada je završio sa pesmom, Benjamin je samo pao. U studiju je zavladala neverica odmah je pozvana hitna pomoć.

Brena, Saša, Žika Jakšić, Lukas, Šaban, Snežana, Zorica, Bekuta su odmah pritrčali da pruže pomoć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Kako SCANDAL! saznaje lekari iz hitne pomoći su dijagnostikovali da je momak imao blaži napad epilepsije. Kermo je prebačen hitno u Urgentni centar u Beogradu gde će biti izvršeni svi potrebni pregledi. Nakon toga Grand produkcija je za njega i njegovu prodicu obezbedila smeštaj u hotelu. Žiri je ostao u šoku jer se sve desilo vrlo brzo, međutim pribranošću čelnika Grand produkcije ipas se sve završilo u najboljem redu.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.