Sedam pravila koja morate da naučite, a da vas ne šutne posle prvog poljupca

Izvor: Svet, 14.Mar.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam pravila koja morate da naučite, a da vas ne šutne posle prvog poljupca

Dodirivanje usnama i jezikom jedna je od najljepših i najintimnijih stvari koje možete da podelite sa partnerom. Ujedno reč je i o najlepšoj aktivnosti koja se može vežbati, a uz malo volje i truda dovesti do savršenstva. Evo šta bi svakako trebalo da izbegavate dok se ljubite:
1. Previše pljuvačke
Dobar poljubac je vlažan, ali partneri koji preplave vaša usta pljuvačkom, sve su samo ne romantični. Previše pljuvačke oko usta i u samoj usnoj šupljini ugasiće želju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << među partnerima, a nikako je neće povećati.
2. Gušterov jezik
Znate ono kada gušter isplazi svoj dugi jezik iznenada kako bi uhvatio plen? Ko god je ovaj potez preuzeo iz životinjskog sveta nije shvatio da isti ne doprinosi kvalitetu ljubljenja. Pogotovo ako suvim jezikom nasumice dodirujete tačke oko usana bez smisla i ritma.
3. Loš zadah
Ništa ne uništava strast među partnerima kao poljubac s lošim zadahom. Bez obzira da li je reč o belom luku koga ste konzumirali neposredno pre ljubljenja, ili nekom drugom izvoru neugodnog mirisa, svakako ga uklonite na odgovarajući način pre nego što se približite osobi svojih snova.
4. Otvorene oči
Razmena francuskih poljubaca s otvorenim očima definitivno nije scenario iz romantičnih holivudskih filmova. Naprotiv,  ako uhvatite partnera kako vas (intenzivno) gleda dok se ljubite, vaše otkriće će sigurno izazvati neprijatan osećaj. Želite li da gledate u partnera, radije prekinite poljubac i “bacite” na nežna milovanja.
5. Prejako stenjanje
Poljubac može biti odlično zagrevanje za strastveni seks, i normalno je da tokom ljubljenja jedan ili oba partnera počnu lagano da uzdišu. Ipak, ukoliko kopirate zvučnu kulisu iz pornografskih filmova posle prvog dodira usana kako bi uzbudili partnera, verovatno ćete postići suprotan efekat.
6. Jezik u grlu
Niko ne želi da oseti jezik koji se zabija u grlo. Ne samo da je ova vrsta aktivnosti opasna, jer može da zaustavi prodor kiseonika u ostatak tela, već je i vrlo neprivlačna za primaoca poljupca. Uostalom s jezikom je bolje biti stidljiv, nego previše agresivan.
7. “Sudar” zuba
Budimo realni, sudaranje zubima događa se i najboljima. No, ako forsirate agresivno sudaranje sekutića iz strastvenih pobuda, ima izgleda da ćete završiti kod zubara, bez podrške bolje polovine.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sedam pravila koja morate da naučite, a da vas ne šutne posle prvog poljupca

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2015

Dodirivanje usnama i jezikom jedna je od najljepših i najintimnijih stvari koje možete da podelite sa partnerom. Ujedno reč je i o najlepšoj aktivnosti koja se može vežbati, a uz malo volje i truda dovesti do savršenstva. Evo šta bi svakako trebalo da izbegavate dok se ljubite:..1. Previše pljuvačke..Dobar...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.