Savršen vikend: Ovako izgleda kad Tejlor Svift organizuje žurku

Izvor: Svet, 04.Jul.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen vikend: Ovako izgleda kad Tejlor Svift organizuje žurku

Tejlor Svift je domaćica na velikoj zabavi povodom najvećeg američkog praznika – 4. jula i naravno, pozvala je i neke od svojih najbližih prijatelja.

Ona je na Instgramu postavila fotografije na kojoj se vide i njen dečko Kalvin Haris, ali i njihovi prijatelji, kako proslavljaju praznik – Dan nezavisnosti.
Prijateljski odnosi između Škotske i Amerike“, napisala je ispod fotografije na kojoj je dečko nosi na krkačama.
Zabava kod Tejlor je počela dan ranije, jer kakav je to praznik ako se ne slavi barem dva dana?

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Savršen vikend: Ovako to izgleda kad Tejlor Svift organizuje žurku

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015

Tejlor Svift je domaćica na velikoj zabavi povodom najvećeg američkog praznika – 4. jula i naravno, pozvala je i neke od svojih najbližih prijatelja...Ona je na Instgramu postavila fotografije na kojoj se vide i njen dečko Kalvin Haris, ali i njihovi prijatelji, kako proslavljaju praznik – Dan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.