Saša Kovačević iznenađen: Ovako je dočekan u Ohridu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević iznenađen: Ovako je dočekan u Ohridu! VIDEO

Popularni pevač Saša Kovačević stigao je u Ohrid gde će sutra održati koncert, a obožavaoci su ga dočekali na ulici i sa oduševljenjem pratili u stopu!

Naime, Sašu Kovačevića velikog miljenika makedonske publike sutra očekuje koncert u Ohridu. Popularni pevač danas je doputovao u ovo poznato turističko mesto, a obožavaoci su ga pratili u stopu. Zbog velike gužve i mnogobrojnih dama koje su želele da bar dotaknu Sašu, obezbeđenje je pazilo na pevača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Osmeh na licu ove balkanske zvezde govori koliko je srećan jer ima ovakvu armiju fanova.

Podsećamo vas, Saša Kovačević priprema spektakl sutra u Ohridu u 21 čas na stadionu ''Biljanini Izvori''.

Uzivo/Live - Ohrid pred sutrasnji koncert. Vidimo se sutra 30.07 od 21h. Stadion Biljanini izvori. Hvala na lepom doceku 😊 #ohrid #sk

Видео запис корисника Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана 29. Јул 2016. у 1:56 PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.