Saša Kovačević iskreno priznaje: Nisam spreman za brak

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević iskreno priznaje: Nisam spreman za brak

Saša Kovačević, popularni pop pevač, važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na našoj estradi, a kako priznaje još uvek nema nameru da stane na ludi kamen.

Saša je trenutno slobodan i posvećen osvajanju svetskog tržišta. Pre nekoliko nedelja izbacio je svoj hit ''Temperatura'', ali na španskom jeziku. Priznaje da nije spreman za brak i da nema problema u njegovom ljubavnom životu, iako je stalno na meti medija zbog njega.  - Nema problema, prosto nisam bio spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za brak i to je jedini razlog. Sve to treba da dođe spontano, da emocija bude obostrana. - kaže Saša za Scandal.

Ali ipak spreman je da postane tata. - Za to sam bio spreman još pre deset godina jer obožavam decu. U tom smislu sam spreman. Verujem da bih bio najsrećniji čovek na svetu da dobijem dete. - iskren je pop pevač.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Saša Kovačević: Nisam spreman za brak

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2017, 20:08

Pevač Saša Kovačević odlučio je da progovori o onome što njegove brojne obožavateljke zanima - kada će stati na ludi kamen...On je objasnio da još nema želju da stupi u brak, naročito zato što trenutno nema ni devojku...- Prosto nisam spreman za brak i to je jedini razlog. Sve to treba da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.