Šarliz Teron otkačila Šona Pena?!

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarliz Teron otkačila Šona Pena?!

Nakon godina prijateljstva, Šon i Šarliz su počeli romansu u decembru 2013. godine. Nedugo nakon toga usledila je veridba, a sve je ukazivalo na to da će se par uskoro venčati.
Ipak, izvor za "Us Weekly“ tvrdi da je par pre dva meseca boravio u Evropi i da je nakon putovanja Šarliz odlučila da raskine veridbu.
Isti izvor tvrdi da je upravo Šarliz (39) bila ta koja je otkazala venčanje koje je trebalo da se dogodi ove godine.
Njihov rastanak je veliko iznenađenje za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << budući da su zajedno bili na filmskom festivalu u Kanu gde su delovali srećno zaljubljeni.
Ipak, poslednji put zajedno su viđeni 31. maja na dodeli nagrada "Critic’s Choice“.
Kako prenosi magazin "People“ par ne živi zajedno od početka ovog meseca, pa iako se o njihovoj veridbi pisalo uveliko, tu vest nikada nisu javno potvrdili.
Izvor: suepržena

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rastao se najpoznatiji holivudski par

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Jun.2015

Jedan od najpoznatijih i najinteresantnijih parova Holivuda, prema pisanju brojnih stranih medija, raskinuo je svoju vezu. Foto: Guliver/Getty Images Šarliz Teron i Šon Pen navodno više nisu zajedno. Nakon nekoliko godina prijateljstva, 2013. otpočeli su svoju vezu, a nakon toga se verili. Svi su...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.