Izvor: Scandal.rs, 17.Sep.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Jo ima novog dečka, a sa ovim sportistom je bila dugo u vezi!

Lepa pevačica Sara Jo, predstavila je na Prajdu novog dečka Milka Babića, s kojim je razmenjivala nežnost. Milko i ona su već nekoliko meseci u vezi, a kako izvor tvrdi njih dvoje se odlilno funkcionišu zajedno. Inače, Sara Jo, je neko ko je poznata kao osoba koja ne otkriva previše detalja iz svog emotivnog života. The post Sara Jo ima novog dečka, a sa ovim sportistom je bila dugo u vezi! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OTKRIVAMO DETALJE VEZE SARE JO I ZGODNOG PRODUCENTA Evo koliko dugo su zajedno i šta sve rade zajedno, ovo će iznenaditi mnoge

Izvor: Blic, 17.Sep.2019

Pevačica Sara Jovanović dugo je krila da je u emotivnoj vezi, a putem društvenih mreža je predstavila dečka Milka Babića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.