Sanjao sam mamu... ŠOK PRIZNANJE pred svim zadrugarima! Čeka VIDEO-POZIV: TUGA! On je OVO naslutio...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sanjao sam mamu"... ŠOK PRIZNANJE pred svim zadrugarima! Čeka VIDEO-POZIV: TUGA! On je OVO naslutio...

Samo da joj čuje glas.

Da Vojke Đans i Marko Miljković nisu imali mesecima video-poziv sa svojim članovima porodica, primetili su gledaoci rijaliti programa "Zadruga". Publika je zbog toga pitala Vojketa i Marka kako mogu da izdrže a da nemaju komunikaciju sa najbližima.

(VIDEO) Keba žestoko IZVREĐAO Milicu Pavlović, a sad su se zatekli na ISTOM MESTU i evo šta se desilo!

- Danas popodne kada sam malo dremnuo, baš sam sanjao mamu i baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio realan san i baš sam osetio da mi jako treba! Sinoć sam zaradio neke dve hiljade i baš sam mislio da je zovem. Dobio sam jedan poziv zimus i išao sam ono za Božić kući, kada smo Saška i ja dobili nagradu. Evo ovom prilikom tražim poziv. Baš sam je sanjao danas i suza mi je krenula u snu i tako sam se probudio! - govorio je Marko.

Svoj komentar je zatim izneo i Vojke Đans, a kada je pozdravio svoju porodicu, ubacila se njegova devojka pevačica Sara Reljić rečima kako i ona pozdravlja familiju svog dečka.

- Ja sam pričao kada sam ušao ovde da nisam hteo moje da mešam u ovu priču. Naravno da mi nedostaju. Nikada mi se nije desilo u životu da sam ovoliko odvojen od njih, tako da ih pozdravljam - rekao je Vojke.

- I ja ih pozdravljam - ubacila se svojim komentarom Sara.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.