Izvor: Scandal.rs, 09.Avg.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Papić i Miša Ognjanović danas bi slavili prvu godišnjicu! Misica je svom suprugu posvetila reči od kojih ćete zaplakati! (FOTO)

Sanja Papić i njen suprug Miša Ognjanović danas bi slavili prvu godišnjicu braka. Poznati advokat brutalno je ubijen pre deset dana i Sanja je postala udovica i pre nego što je imala priliku da sa mužem dočeka godinu dana od venčanja. Ona se oglasila na Instagramu i uz fotografiju sa venčanja napisala tekst pesme “Zato The post Sanja Papić i Miša Ognjanović danas bi slavili prvu godišnjicu! Misica je svom suprugu posvetila reči od kojih ćete zaplakati! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

REČI KOJE SLAMAJU SRCE! Sanja Papić se na prvu godišnjicu braka oglasila i napisala pismo svom ubijenom suprugu Miši Ognjanoviću! (FOTO)

Izvor: Press, 10.Avg.2018, 16:37

. Sanja Papić i njen suprug Miša Ognjanović danas bi slavili prvu godišnjicu braka. Poznati advokat brutalno je ubijen pre deset dana i Sanja je postala udovica i pre nego što je imala priliku da sa mužem dočeka godinu dana od venčanja.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.