Sanja Đorđević SKOČILA OD STRAHA na Cecinoj proslavi, pa žestoko izblamirala ćerku pred kamerama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 23:00

Sanja Đorđević SKOČILA OD STRAHA na Cecinoj proslavi, pa žestoko izblamirala ćerku pred kamerama (VIDEO)

Pevačice dugo nije bilo u medijima, a sada je privukla veliku pažnju.

Krstan Ražnatović, drugi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, sinoć je došao na svet i tim povodom je upriličena proslava u porodičnoj vili na Dedinju.

Zvanice su krenule već uveliko da pristižu, a poznata lica vrve ispred pomenutog doma. Ceca se potrudila da upriliči gala slavlje, a među gostima bili su i Viki Miljković, Marko Đedović, Sanja Papić i mnogi drugi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Popularna pevačica Sanja Đorđević je na proslavu u vilu Ražnatovića pristigla sa svojom ćerkom Ivanom.

- Mene nema 10 godina. Pa biće, ja čim pomislim na neku novu pesmu, vrati se neka stara... - rekla je Sanja, a u tom trenutku vetar je zalupio kapiju Cecine velelepne vile zbog čega je pevačica skočila od straha.

Na pitanje o tome da li će njena ćerka možda stupiti u vezu sa nekim Veljkovim drugom, Sanja je odgovorila kako Ivana ima previše godina i kako jedva čeka da postane baka. Njenoj ćerki je bilo vidno neprijatno što je majka izblamirala pred novinarima.

- Ja sam mlada postala majka, ona ima mnogo godina. Kad te majka nahvali... Mnogo želim da budem baka, zavidim Ceci i Zlati što uživaju u toj ljubavi i energiji. Valjda ću i ja dobiti unuče jednog dana.... - kazala je Sanja.

Pevačica je dala i izjavu koja je privukla puno kontroverzi.

- Oni su talični, majke mi! Baš su talični, malo-malo pa neko rodi dete! Ne mogu sad, Bože me oprosti, da pričam... Ali tačno mora Ceca jedan deo kuće da odvoji za žene koje ne mogu da rađaju - rekla je Sanja.

Ceo intervju pogledajte u snimku ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.