Samo mi je moja največa ljubav u glavi Janjuš otkrio zbog KOGA se distancirao od ostalih učesnika, ONA mu je najbitnija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 03:53

"Samo mi je moja največa ljubav u glavi" Janjuš otkrio zbog KOGA se distancirao od ostalih učesnika, ONA mu je najbitnija

Marko Janjušević Janjuš ne krije koliko mu vreme sas Aneli Ahmić prija. On je sada podelio da je zbog nje napravio distancu sa ostalim učesnicima u Beloj kuću, a onda je nastavio sa večerašnjim nominacijama.

U toku je emisija "Nominacije" u kojoj učesnici Elita biraju ko će, između Lazara Čolića Zole i Lejdi Di, ove nedelje biti na korak da napusti Belu kuću.

Marko Jnajušević Janjuš je sledeći dobio reč. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Prošle nedelje sam rekao sve što se tiče Zole. Slabo provodim vreme ovde jer uživam sa svojom najvećom ljubavi i samo mi je ona u glavi -rekao je Janjuš.

- Zolu često optužuju da ti nije pravi prijatelj -rekla je Ivana.

- Mene Zola nikada nije zaje**o ili uradio nešto po mene loše. U njegovom odnosu sa Miljanom, uvek sam krivio njega, nikada nju. Miljana je osoba koja nikada njega nije prebolela, niti će ga preboleti -rekao je Janjuš.

- Mene Miljana više ne interesuje u životu -rekao je Zola

- Zola je čovek koji voli rijaliti i zato reaguje tako, takav je čovek. Ja njega stvarno gotivim. Nije dobro ovo što se dešava između njih -rekao je Janjuš.

- Uvek ću ga maltretirati zbog svega -rekla je Miljana.

- Što se tiče Aneli, verujem da mu sada neće pasti na pamet da onako reaguje. Što se tiče Lejdi Di, video sam u par situacija gde želi da se istakne, ima pravo da radi te stvari. Mislim da joj je Lakić stvarno dobar drug i to je lepo videti u rijalitiju. Poslaću nju u izolaciju -rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEĆU DOZVOLITI da se smuvaju" Anita primetila poglede između Lejdi Di i Matore, pa žestoko zapretila

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023

Teritorijalna Anita...U toku emisije "Nominacije" u kojoj učesnici Elita biraju ko će ove nedelje biti na korak da napusti Belu kuću...Među nominovanima su bili Lazar Čolić Zola i Lejdi Di, a na red je došla Anita, koja ni sa jednim ni sa drugim nominovanim nije u dobrim odnosima...- Što se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.